Woningtypes

Bekijk deze website op desktop voor de beste ervaring

Kromhout aan het water bestaat uit drie bouwblokken, elk met een eigen gevelopbouw. Dit zorgt voor een levendig straatbeeld, dat aansluit op en de verbinding legt tussen bestaande, historische gebouwen, de bebouwing uit de twintigste eeuw en moderne bouwstijlen. Het complex past zo perfect in het straatbeeld en bij de sfeer van dit deel van de stad. De gebruikte bouwstijlen sluiten aan op het verleden, maar zijn tegelijkertijd modern en tijdloos. 

Op de begane grond van elk bouwblok zijn woningen, de bergingen van bovengelegen woningen en te toegang vanaf het Kromhout en het privéparkeerterrein te vinden. Een lift in de centrale hal leidt naar de woningen op de verdiepingen.

Alle appartementen (behalve de studio’s) hebben een ruime woonkamer met balkon en een slaapkamer. De tweede slaapkamer is ook te gebruiken als werk- of studeerkamer. Je kunt kiezen voor een appartement met slaapkamers aan de straatkant of aan de Spuihavenzijde.

Op de begane grond zijn ook twee studio’s te vinden. Ideaal voor wie minder ruimte nodig heeft, maar wel zoekt naar modern wooncomfort aan de rand van het centrum.
Op de derde verdieping zijn in de blokken 1 en 3 zes royale dakappartementen gelegen.

In alle behangklaar opgeleverde appartementen is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Kies uit de verschillende meerwerkopties en laat je appartement zo afwerken, dat het volledig aansluit op jouw
specifieke smaak.

Blok 13-kamer appartementen

Bekijken

Blok 23-kamer appartementen

Bekijken

Blok 33-kamer appartementen

Bekijken

Verkoop en informatie:

Ontwikkeling:

Dit is een project van:

Disclaimer: Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter niet uit te sluiten dat er afwijkingen mogelijk zijn tussen de inhoud van de website en de werkelijkheid. Daarom zijn de contractstukken en eventuele errata bindend. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Privacy Preference Center